Pienjemat
|
|
Shamels | Date: Otrdiena, 2010-03-23, 10:25 PM | Message # 1 |
Ierindnieks
Group: Users
Status: Offline
| Vards: Miks Vecums: 15 Niks iekš CS: Shamels Cik gadus spēlē CS: 4 gadi Kādos klanos esi bijis: Maz Vai esi čītojis: Ne Vai ir abi protokoli, ja viens tad kurš: 48 Kāda CW pieredze: 3 gadi Pastasit kautko par sevi: Esmu basketbolist dzivoju Liepaja Skype nick:miksmiks18 Ko tu māki: Daudz ko Vai proti rīkoties ar photo shop? ja Vai varētu uzturēt serveri? Ne Vai māki rīkoties ar WEB? Drusku Vai māki taisīt klana video?Ja Ko tu vēl māki?Daudz ko spelet cs :D:D Klanaa pieņemam no 15 gadiem! Ja nav 15. gadi, vari nemaz nepieteikties.
|
|
| |
ShoTs | Date: Trešdiena, 2010-03-24, 10:04 AM | Message # 2 |
Ierindnieks
| Apsveicu ar melošanu lieciet warn bet tas tāa vinjam ir 13 gadi Atkal - emergency-team.tk Kartejais mudzila un dirsējs velu tev noslikt Jelgavas Pludos
..Mms./.
|
|
| |
danger777 | Date: Trešdiena, 2010-03-24, 12:01 PM | Message # 3 |
Ierindnieks
| Atvainojiet admini un parejie foruma biedri ! Vienigais mudila esi tu! Neapnika nodirst citus ja pasham nekas nesanak! Cerams ko tu noveleji notiks ar tevi pashu!
|
|
| |
Shamels | Date: Trešdiena, 2010-03-24, 12:38 PM | Message # 4 |
Ierindnieks
| Paldies danger7777 ja es sameloju ja man ir 13 gadi piedodiet bet ludzu panjemiet uz test redzesiet es labi speleju es pieteicos talab ka es gribu klanu kura var sepelet daudz cw panjemiet es cw laika jums paklausishu visu darishu cw laika lai tik mani pienhemtu sim klanam ludzu panjemiet uz TEST 8724
|
|
| |
ShoTs | Date: Trešdiena, 2010-03-24, 2:13 PM | Message # 5 |
Ierindnieks
| Nu Vot es negribu jūss aizvainot bet lūdzu nemelojiet ! Vnk sadirsisieties slikts iespaids un tā bet ja godigi pateiksi teu lielākas izredzes tur tikt! REC šitam cmon njemat klana vienalga viņs sameloja bet ir tā verts !
..Mms./.
|
|
| |
danger777 | Date: Trešdiena, 2010-03-24, 2:25 PM | Message # 6 |
Ierindnieks
| Shots tu vaitad esi shaja klana? Un ka tu zini mani?
|
|
| |
ShoTs | Date: Trešdiena, 2010-03-24, 3:44 PM | Message # 7 |
Ierindnieks
| Es esmu EmerGenCy un ja Tu ar Dragger sastridejies kas palika vel ar tevi un dragger 3x3 cw? Tas arī esmu es)
..Mms./.
|
|
| |
danger777 | Date: Trešdiena, 2010-03-24, 5:02 PM | Message # 8 |
Ierindnieks
| Tu esi dragger?! Un vai tad ja neesi shaja klana driksti rakstit :rec ,test vai anti?
|
|
| |
ShoTs | Date: Trešdiena, 2010-03-24, 5:33 PM | Message # 9 |
Ierindnieks
| Nu nēssmu es dragger tu ar draggger sastridejies bet es vel kads speleju Litt'... nu un tas es esmu i viss Es nezinu mož var likt citi rec / anti / test / Lab nēejat offtopica.
..Mms./.
|
|
| |
Shamels | Date: Trešdiena, 2010-03-24, 7:30 PM | Message # 10 |
Ierindnieks
| Nu ka tad bus jaa man nau 15 gadi bet ir 13 es sadirsu jo gribeju loti tikt sija klana :):)
|
|
| |
ShoTs | Date: Ceturtdiena, 2010-03-25, 2:36 PM | Message # 11 |
Ierindnieks
| Kr4 Shamels sadirsa bet tas nav nekas man jau ari nav izcilie gadi bet spelēju diezgan normāli
..Mms./.
|
|
| |